De 07:00 a 08:00
Amunt el teló (R)
De 08:00 a 09:00
No Preguntis
El Sabadell Nord després d'encaixar un gol contra el Sant Cugat | Joan Hernández El Sabadell Nord després d'encaixar un gol contra el Sant Cugat | Joan Hernández
13.12.2021 11:25

Una mala segona part abat un Sabadell Nord que segueix fora del descens (1-4)

El Sabadell Nord va caure de forma contundent (1-4) en el duel vallesà contra el Sant Cugat al Municipal de Ca n'Oriac. Els de Pablo Becerril han trencat amb una ratxa de dos partits sense perdre, però encara es mantenen fora de la zona de descens del Grup 2 de Primera Catalana.

Els de Ca n'Oriac es van veure dominats pel que fa a possessió de la pilota a la primera meitat, però es van mantenir ferms per arribar igualats sense gols al descans. Malauradament, van sortir adormits de vestidors perquè van encaixar dos gols en els primers cinc minuts de la segona meitat, els quals van complicar molt l'enfrontament. Quan faltaven deu minuts pel final, Ken Murayama va firmar el gol sabadellenc (1-3) per donar-li un punt d'emoció al desenllaç, però finalment el Sant Cugat va sentenciar al contracop (1-4).

Els de la zona nord posen fi a una bona dinàmica en la qual havien aconseguit set punts dels últims 12 possibles. Ara es mantenen onzens amb 10 punts i segueixen una posició per sobre del descens. La pròxima jornada, el Sabadell Nord visitarà dissabte a la tarda (19h) a un altre rival molt dur com és el Santboià, quart classificat.

"Crec que el Sant Cugat ha estat millor. Han jugat el partit que volien. Hem estat capaços d'arribar 0-0 al descans, però en els primers cinc minuts encaixem dos gols i el partit es complica moltíssim"

"La temporada que estem fent té molt mèrit, ja que tenint un pressupost zero, el més baix de tots els grups de Primera Catalana, encara estem fora de la zona de descens"