De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
El jugador arlequinat Marc Martí va rebre l'entrada que va suposar l'expulsió del jugador del Parets | Xavier Galiana El jugador arlequinat Marc Martí va rebre l'entrada que va suposar l'expulsió del jugador del Parets | Xavier Galiana
25.11.2019 11:03

Una matinera expulsió del Parets i un inspirat Luis Pajares faciliten la victòria del Sabadell Nord

Luís Antonio Pajares va ser ahir el protagonista de la victòria del Sabadell Nord en la seva visita a terres paretanes. I és que el davanter peruà va fer un doblet en el triomf dels homes de Quíco Díaz per 1-3 al camp del Parets. El partit es va posar de cara pel conjunt arlequinat que veia com els locals es quedaven amb un jugador menys, expulsat per vermella directa per una entrada sobre Marc Martí, al minut set de partit: "Va condicionar una mica el partit, però jo crec que va ser una expulsió justa", afirma Pajares, jugador del Sabadell Nord. A partir d'aquest moment els de Ca n'Oriac van aconseguir fer-se els amos del partit, però sense arribar a tenir oportunitats gaire clares. La segona part va continuar amb la mateixa tònica fins que Pajares aconseguia fer el primer gol del partit al minut 75. Deu minuts després, una altra vegada Pajares, faria el segon del seu compte personal i d'un partit que els sabadellencs sentenciarien al minut 88 amb un gol del lateral israelià Alon Firdman, que aconseguia marcar per segona jornada consecutiva.

Resum del partit entre el Parets i el Sabadell Nord (Vallès Visió):

"No em marco un objectiu de marcar gols, simplement vull ajudar a l'equip", afirma Pajares. El Parets aconseguiria maquillar el marcador a l'últim minut d'un partit que, tot i que els arlequinats van guanyar amb solvència, no va convèncer al seu tècnic, Quíco Díaz: "Avui no ha sigut el nostre millor dia ni molt menys. Potser és el pitjor partit en molt de temps. Jugar contra un equip que en el minut set es queda amb deu jugadors, a vegades, com avui, et repercuteix més del que et beneficia". Amb aquest triomf, els arlequinats agafen distància amb les posicions de descens del grup 1 de Primera Catalana. Els de Ca n'Oriac ara se situen setens amb 17 punts, set per sobre de la zona calenta, i continuen demostrant el seu gran estat de forma contra els conjunts que se situen per sota a la taula. Només el Rubí (en l'estrena) i La Jonquera han aconseguit rascar alguna cosa contra els arlequinats. El pròxim compromís dels de Quico Díaz, però, serà contra l'equip que se situa just per sobre a la classificació, la Guineueta.