De 14:15 a 15:00
Fórmula Musical
Alegria a la plantilla del Club després del triomf a Sant Cugat | CNS Vòlei Alegria a la plantilla del Club després del triomf a Sant Cugat | CNS Vòlei
17.02.2021 10:32

Victòria de caràcter del femení del Club de voleibol a Sant Cugat per refermar el lideratge

En el duel de la jornada de la Primera Divisió femenina de voleibol entre el Sant Cugat i el Club Natació Sabadell, les dones d'Hugo Gotuzzo han aconseguit una victòria molt important per classificar-se als playoff d'ascens. El partit a la pista santcugatenca començava amb molta igualtat, com era d'esperar. Un primer set molt competit on les sabadellenques van poder escapar-se a l'últim instant i endur-se el primer per 23-25. Ja ficats en el segon, l'avantatge va ser relativament més còmode. L'equip nedador també se'l va endur per 18-25.

Amb aquests dos primers sets guanyats, les d'Hugo Gotuzzo ho tenien tot de cara per sentenciar un partit molt important per la via ràpida. Però el Sant Cugat va reaccionar a temps i va esborrar de la classificació els possibles tres punts. ''Ens vam defensar malament, sobretot en el primer contacte, i les posteriors accions no acompanyaven. Així va arribar l'avantatge en contra al tercer i quart set", afirma el tècnic. Un 25-20 i un clar 25-12 en el quart set del Sant Cugat van portar el matx a l'últim i definitiu set.

Ja en el tie-break, el ritme de les sabadellenques va ser molt positiu per dominar els punts en el tram decisiu. Intercanvi de punts en els primers moments, però el Club va aconseguir l'avantatge necessari (11-15 final), per sumar una victòria clau i dos punts vitals per a la classificació als play-off d'ascens. ''Aquest partit i aquesta victòria ens donarà confiança de cara al següent. El més important és arribar en bones sensacions per afrontar-lo", deia Gotuzzo en acabar.

Aquest treballat triomf suposa obrir una escletxa de cinc punts respecte al tercer, un Sant Cugat que ha disputat una jornada menys. El segon, a quatre del Club, és el Bordils, pròxim rival de les nedadores. Guanyar el partit li donaria un coixí encara més ampli amb els seus perseguidors, i seria pràcticament sinònim d'obtenir el bitllet per les fases. Ho afirma el tècnic argentí: "Hem de mirar els rivals més directes, ara mateix són Bordils i Sant Cugat. Només ens queda Bordils, si guanyem crec que la diferència que aconseguim és gran i queden pocs partits. Si perdem ens fiquem tots a la lluita". El partit es disputarà a Les Naus dissabte (18:45h).

El masculí, a la cerca de la classificació matemàtica a les fases d'ascens

Tot just abans, a les 16:45h, el masculí rebrà l'Aula en un compromís molt més assequible. Després de guanyar al cuer de forma contundent (3-0), Monjos, s'enfronta al penúltim classificat. Si els nedadors s'emporten els tres punts i el Barça perd contra el Balàfia, es classificarien matemàticament per les fases. Qüestió de temps, en tot cas, perquè els de Jordi Fernàndez ho certifiquin.