En directe: De 12:00 a 14:00
De 14:00 a 15:00
De 15:00 a 15:30
Ona d'Escacs (R)
El sènior masculí es veu superat per un dels millors equips de la categoria | CSN Vòlei El sènior masculí es veu superat per un dels millors equips de la categoria | CSN Vòlei
23.10.2019 13:12

Vides paral·leles per als sèniors de vòlei del Club Natació Sabadell

Els sèniors del Club Natació Sabadell perden els seus partits disputats a casa contra equips de les Illes Canàries. El masculí va caure contra el San Roque Batán per 1-3. Tot i que els homes de Jordi Fernàndez van posar-se 1-2 al marcador, no van poder contrarrestar el bon joc de l'equip visitant, que es consolida així com a líder de la categoria amb tres victòries en les tres jornades disputades: "El San Roque és el millor equip de la categoria sense dubtes. Crec que guanyaran tots els partits de lliga. Els seus jugadors fins i tot cobren", afirma Jordi Fernàndez, tècnic del CNS Vòlei. A més, destaca que els canaris han aconseguit fitxar dos jugadors estrangers que marquen la diferència a la pista: "Vam fer un partit molt complet, però el que va acabar decidint el partit va ser la qualitat d'aquests dos jugadors que estan fora de lliga". El Club, tercer classificat ara amb sis punts, visitarà el dissabte (20.30h) la pista del Sant Martí, conjunt que se situa cinquè empatat a punts amb els nedadors i que "són una mica més febles perquè han perdut enguany dos jugadors molt interessants"

Pel que fa a femení, les noies d'Hugo Gotuzzo van caure a casa 2-3 contra IBSA Las Palmas, equip que fins al moment no havia cedit cap set en els seus partits. Les sabadellenques van trencar la ratxa de les canàries i fins i tot van anar per davant al marcador. Finalment, però, se'ls va escapar la victòria en l'últim set, que van perdre per 10-15: "Em va semblar un equip molt potent. Vam tenir les nostres opcions, però no vam tancar un partit molt disputat. Ens quedem amb un mal sabor de boca per sumar un punt quan vam poder emportar-nos tres", afirma Hugo Gotuzzo, tècnic del sènior femení. El set més vibrant va ser el quart, d'allò més ajustat, que va caure del cantó visitant després de 66 punts. La pròxima cita del Natació Sabadell serà diumenge (12.30h) a la pista de l'Energia Sóller, el segon classificat de la Primera Nacional Femenina.