De 19:30 a 20:00
El Món és digital (R)
De 20:00 a 22:00
En Joc
Lorrio, en un dels partits que ha disputat a Doha | EFE Lorrio, en un dels partits que ha disputat a Doha | EFE
17.02.2024 10:28

Els tres de l’Astralpool i Sergi Cabanas també es pengen el bronze mundialista (14-10)

Del bronze femení, al bronze masculí. La selecció espanyola se'n va del Mundial de Doha pujant per partida doble al tercer calaix del podi. A diferència del patiment d'ahir contra Grècia, avui França ―la revelació d'aquesta cita a les portes dels 'seus' Jocs Olímpics― ha estat una joguina a les mans de l'equip de David Martín a la final de consolació. Un partit més que plàcid que acaba amb un nou èxit per al sabadellenc Sergi Cabanas i els tres representants de l'Astralpool Natació Sabadell: el porter Edu Lorrio ―avui suplent―, Blai Mallarach i Fran Valera, que han estat els dos descartats pel seleccionador. En total és la quarta medalla consecutiva d'Espanya en un Mundial, repetint el resultat de l'estiu passat a Fukuoka.

Ha estat l'ex del Club Bernat Sanahuja l'encarregat d'obrir el marcador a l'equador del primer quart i, a partir d'aquell moment, els de David Martín han anat eixamplant diferències com una piconadora. El 9-4 que reflectia el marcador al descans descrivia la superioritat estatal. El porter francès Hugo Fontani, amb un 22% d'aturades, tampoc aturava la sagnia. Amb els sis gols de renda, Espanya s'ha dedicat a gestionar aquest avantatge i Sanahuja, amb el seu quart gol i l'MVP del partit, s'ha encarregat de segellar la victòria, si és que havia arribat a perillar en algun moment, en els últims minuts. Pròxima parada per completar la trilogia de medalles del 2024, París.