En directe: De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
De 14:00 a 14:15
Notícies Migdia
Dieste, xutant el penal del 2-2 | Críspulo Díaz Dieste, xutant el penal del 2-2 | Críspulo Díaz
21.11.2022 19:03

Christian Dieste es reivindica amb un doblet a Los Pajaritos: "M'he notat millor aquesta setmana"

Si hi ha un futbolista que ahir va sortir reforçat de Los Pajaritos aquest és Christian Dieste. En un segon i tercer pla pràcticament des de l'inici de la lliga, el davanter aragonès es va reivindicar revolucionant el partit amb la seva entrada al camp després del temps de descans en substitució de Moha Keita. L'ex del Tarazona va intervenir en els tres gols de la remuntada frustrada del Centre d'Esports Sabadell en qüestió de 10 minuts: va finalitzar la passada a l'esquena dels centrals de Pau Víctor, va transformar el penal per mans del Numancia i també va provocar la falta que va clavar a l'escaire Alberto Fernández.

Dieste necessitava una actuació com la d'ahir després d'un inici de temporada discret. Malgrat la bona posada en escena contra l'Amorebieta a la Nova Creu Alta en l'altre empat fins al moment, el davanter arlequinat únicament acumulava 277 minuts jugats, 180 dels quals en les dues primeres jornades. A més, havia passat a ser la tercera opció a la davantera per darrere de Juan Delgado i de l'enlluernadora irrupció de Pau Víctor. A la roda de premsa post 3-3, Gabri ja va deixar caure que Dieste havia tornat "amb un canvi de xip" després de l'aturada de la competició i els tres dies de descans —va rebre el premi a millor jugador del grup 3 de Segona RFEF la temporada passada pels 18 gols amb el Tarazona— i fins i tot va admetre que s'havien plantejat la seva titularitat per les molèsties al turmell del santcugatenc.

"A la banqueta un està pensatiu i és una situació dura, però l'oportunitat sempre arriba i has d'estar preparat i treballar el millor possible durant la setmana"

"M'he notat millor aquesta setmana. Un jugador passa per molts estats d'ànim en una temporada. Al principi em notava amb confiança, però després amb les suplències baixes una mica. Al final neteges el cap i vas cap endavant"