Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Rota en la crono d'ahir a Santiago | Rádio Popular-Paredes-Boavista Rota en la crono d'ahir a Santiago | Rádio Popular-Paredes-Boavista
27.02.2023 18:09

David De la Cruz i Raúl Rota acaben al Top-30 d'O Gran Camiño

Els dos ciclistes sabadellencs que competien a O Gran Camiño han acabat entre els 30 primers de la general de la volta gallega. David De la Cruz ha obtingut el seu primer Top-10 de la temporada després de la retirada a la Comunitat Valenciana. El corredor de l'Astana va ser desè a la contrarrellotge final a Santiago, el que li va permetre escalar fins la vuitena plaça de la general a 3:40 del vencedor indiscutible de la prova, el danès del Jumbo-Visma Jonas Vingegaard, guanyador de les tres etapes finalitzades.

La primera, recordem, es va suspendre en el seu tram final per culpa de la gran nevada que va caure a Lugo. Molt destacable ha estat també el paper de Raúl Rota en la seva primera volta per etapes amb els colors del Rádio Popular-Paredes-Boavista portuguès, el seu nou equip. El de Ca n'Oriac ha acabat 29è a 6:59 de Vingegaard. Rota va ser el millor del seu equip i el tretzè espanyol, acabant per davant de corredors com José Joaquín Rojas, el colombià Iván Ramiro Sosa o José Herrada.

A De la Cruz només el va batre, fent la lectura en clau estatal, el segon classificat de la general: Jesús Herrada. El d'Espronceda té previst competir a partir de diumenge en una de les seves curses preferides: la Paris Niça. Allà va aconseguir les seves dues últimes victòries d'etapa (2018 i 2017) sense comptar contrarrellotge. Serà l'última prova per al de l'Astana abans de córrer la Volta Ciclista a Catalunya, enguany amb pas inclòs per Sabadell.