Això va de sèrie
Imatge del cartell promocional de la Trobada | UCS
Ciclisme

Bicicletes de l'època d'Eddy Merckx a Sabadell

La Unió Ciclista Sabadell organitza diumenge (9:30h) la seva primera 'Trobada de bicicletes clàssiques de Sabadell'

De la Cruz, durant el Mundial
Ciclisme

David de la Cruz, top-25 al Mundial de CRI de Zúric

El ciclista sabadellenc, en el seu debut mundialista en aquesta disciplina, ha acabat a 3:27 del belga Remco Evenepoel

David Domínguez, després de guanyar el GP Douro
Ciclisme

David Domínguez també renova amb l'Aviludo-Louletano

El ciclista de Castellarnau complirà la seva segona temporada amb l'equip portuguès de categoria Continental

De la Cruz, amb el mallot de campió d'Espanya a Burgos
Ciclisme

Dia rodó per a David de la Cruz: renovació amb el Q36.5 i a la CRI del Mundial

Serà la cinquena participació del ciclista d'Espronceda en una cita mundialista i la primera a la contrarellotge

De la Cruz, a la Vuelta a Burgos | Macphtos
Ciclisme

De la Cruz completa la Vuelta a Burgos presumint de mallot de campió d'Espanya

El ciclista sabadellenc va lluir el mallot de campió d'Espanya de contrarellotge en la quarta etapa de la prova

Domínguez i Rota, a dues proves d'aquest 2024 | Cedida
Ciclisme

'Grandíssima' oportunitat per a David Domínguez i Raúl Rota a la Volta a Portugal

Els dos ciclistes sabadellencs prenen avui la sortida a la prova per etapes més llarga després de Giro, Tour i Vuelta

David de la Cruz, campió d'Espanya de contrarellotge

El sabadellenc ha avantatjat en 33 segons Markel Beloki i en 36 Raúl García i assaboreix un triomf sis anys després

David Domínguez, en una cursa aquesta temporada amb el seu equip | Aviludo Louletano
Ciclisme

Els principals ciclistes de Sabadell, al Campionat d'Espanya de Madrid

David de la Cruz, David Domínguez, Adrián García i Raúl Rota participen en les diferents proves dels estatals

De la Cruz ha estat 14è a la classificació final del Tour de Suïssa | Cauldphoto - Q36.5
Ciclisme

David de la Cruz tanca el Tour de Suïssa dins del top-15

El sabadellenc va ser vuitè a la contrarellotge que clausurava la cursa i va escalar fins a la 14a posició a la general

David Domínguez, celebrant la victòria al GP Douro | Aviludo Louletano
Ciclisme

David Domínguez triomfa al GP Douro de Portugal

Primera victòria professional del de Castellarnau en una volta per equips malgrat els entrebancs que va haver de superar

Romance, en una imatge d'arxiu | Lucas Abad
Ciclisme

Marta Romance, present a la primera Volta a Catalunya femenina de la història

La del Massi Baix Ter haurà de completar les tres etapes amb final a Manresa, La Molina i Barcelona

Línia de sortida del Memorial Fidel Bagán | Federació Catalana de Ciclisme
Ciclisme

Arriba un Memorial Fidel Bagán de rècord i amb més accent femení que mai

El Memorial Fidel Bagán de ciclisme complirà diumenge 28 edicions amb novetats i xifres de rècord. La Penya Ciclista Palomillas aplegarà més de 200 ciclistes r…

De la Cruz agafarà dues vegades la 'cabra' aquesta setmana | @daviddlax
Ciclisme

David de la Cruz corre 'a casa' del Q36.5 amb el Tour de Romandia

Després d'un fugaç pas per les Ardenes ―va ser 62è a l'Amstel Gold Race― David de la Cruz torna a la competició en uns minuts amb el Tour de Romandia, una…