Notícies Migdia
Maica Garcia aixecant el divuitè títol de lliga del Natació Sabadell | Roger Benet Maica Garcia aixecant el divuitè títol de lliga del Natació Sabadell | Roger Benet
17.05.2021 18:27

Divuitena lliga de waterpolo femení per a l'Astralpool Natació Sabadell

El Club Natació Sabadell ha recuperat el títol de lliga que l'any passat no va poder disputar. La Federació Espanyola va decidir aleshores donar-li al Mataró, que era qui liderava la lliga quan la pandèmia la va interrompre. Avui justament els dos equips es veien les cares en el partit decisiu. Després d'una victòria per la mínima de les maresmenques dissabte en el primer partit de la final i un triomf contundent de l'Astralpool ahir a Can Llong en el segon, tot es decidia avui a la piscina descoberta Joan Serra, on el conjunt de David Palma ha elegit el millor dia per guanyar a la capital maresmenca.

Les defenses s'han imposat als atacs en els primers compassos del partit que ha comportat el divuitè títol domèstic del Club. Tant que durant el primer quart i la meitat del segon cap dels dos han trobat la xarxa rival. Maica Garcia a l'equador del segon període ha estat la primera en fer-ho, gairebé 12 minuts després del xiulet inicial. Com en els altres partits de la sèrie, les sabadellenques han manat en tot moment, i a diferència del primer, aquest cop sí que han sabut administrar l'avantatge a l'electrònic.

Alegria desfermada al conjunt sabadellenc un cop finalitzat el partit | Roger Benet

Així, els gols de Nona Pérez a la contra i de Judith Forca permetien les de David Palma arribar al descans 1-3. La sequera golejadora dels primers minuts ha donat pas a una pluja de gols en els darrers quarts, resolts amb dos parcials igualats (4-4 i 2-2). En diverses ocasions l'equip de Dani Ballart s'ha situat a un gol de diferència, però no ha arribat mai a equilibrar el partit. Bona part de culpa l'ha tingut Maica Garcia amb la seva feina a la boia, incloent-hi tres gols, igual que ahir en el segon duel. La màxima diferència ha arribat en els primers minuts de l'últim període, quan una diana de Maartje Keuning situava el 5-9. Anna Gual i Vivian Sevenich han afegit picant a la final, però el Mataró no ha estat a temps de posar en un ensurt un Sabadell que pot tornar a dir que és el campió de lliga.

CN MATARÓ 7: Maria Elena Sánchez, Danijela Jackovich, Helena Lloret, Anna Gual (1), Vivian Sevenich (1), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (1), Cristina Nogué, Marta Bach (1), Queralt Bertran, Anni Espar (2), Alejandra Aznar i Blanca Colominas

ASTRALPOOL CN SABADELL 9: Laura Ester, Mati Ortiz (1), Sabrina Van der Sloot, Ruth Ariño, Sílvia Morell, Nona Pérez (1), Marina Cordobés, Maica García (3), Judith Forca (2), Maartje Keuning (2), Ekaterina Tankeeva, Irene González i Paula Carilla

PARCIALS: 0-0 / 1-3 // 4-4 / 2-2