En directe: De 09:00 a 11:00
De 11:00 a 13:00
De 13:00 a 14:00
El Can Rull, celebrant el triomf al vestidor visitant | Pau Vituri El Can Rull, celebrant el triomf al vestidor visitant | Pau Vituri
04.12.2022 17:25

El Can Rull repeteix el guió i s'emporta en inferioritat el derbi contra el Sabadell Nord

Amb els seus matisos, el segon derbi de la temporada entre el Sabadell Nord i el Can Rull Rómulo Tronchoni —el quart de la temporada entre sabadellencs al subgrup 4B de la Segona Catalana— ha estat com el joc de les set diferències. També ha caigut per la mínima (0-1) del cantó dels de Jose García 'Numosky' i amb un desenllaç que s'ha assemblat, i molt, a aquell duel que va inaugurar la temporada a la zona oest de la ciutat.

El d'avui a Ca n'Oriac, que servia per obrir la segona volta de la primera fase, ha tingut els de David Campuzano com a dominadors del primer acte, però han topat una vegada i una altra amb un vell conegut, Lluri Granado. L'exporter del Sabadell Nord, en el seu retorn per primer cop a la seva antiga casa, s'ha convertit en un malson i ha aturat tots els intents locals. Seguint amb els paral·lelismes del dia de l'estrena, el Can Rull s'ha quedat amb deu homes al límit del descans per una entrada d'Iker González, suficient perquè l'àrbitre la considerés mereixedora de vermella directa. Qui la provocava, per cert, era el mateix Johnny.

I també com va succeir fa uns mesos, al Sabadell Nord s'ha atascat completament en superioritat davant els homes de 'Numosky', ben plantats i esperant la seva oportunitat al contracop. Ja en el tram final, els de la zona oest han reclamat penal en una caiguda a l'interior de l'àrea de 'Lucho' Suárez, però han trobat el camí del gol quan faltaven únicament quatre minuts de temps reglamentari en un servei de cantonada que ha rematat al segon pal el central Alejandro Mallen. Fins i tot han hagut de resistir amb nou per la doble groga consecutiva que ha vist Alejandro Soto

El Can Rull, tercer

Amb la victòria d'avui, el Can Rull es reafirma en el seu millor moment de la temporada i ja és tercer del subgrup amb 17 punts i amb 13 dels últims 15 en joc. Per la seva part, el Sabadell Nord continua quart per la cua amb 10. Tots dos acomiadaran el 2022 el cap de setmana del 17 i 18 de desembre contra el líder, el San Juan de Montcada, i el cuer, el San Lorenzo, respectivament. Abans serà el torn del Tibidabo, qui diumenge que ve (12h) torna a la competició rebent a casa el Natació Terrassa. Els de Torre-romeu fa un mes que no juguen entre la jornada de descans, la retirada del Cerdanyola 'B' de la competició i ara aquesta festivitat en què actuaran durant la segona part del pont.