De 05:00 a 07:00
El Natació va sumar un bon punt | Roger Benet El Natació va sumar un bon punt | Roger Benet
13.11.2018 16:39

El Club Natació Sabadell torna a sumar i la Pia no aixeca cap

El Club Natació Sabadell va tornar a puntuar tres jornades després. Ho va fer amb un empat a sis a la pista de la Unión Santa Coloma. Els nedadors arribaven a aquesta jornada amb la intenció de recuperar sensacions després d'una sèrie de partits que van suposar una mala dinàmica. El Natació havia encadenat tres derrotes seguides fins a la setmana passada. El conjunt de Cal Balsach no va fer el seu millor partit, però tot i això van dominar el marcador pràcticament fins al final. El tècnic Diego Blanco creu haver merescut més: "L'equip va donar una altra cara, va jugar bé. Vam gaudir de moltes ocasions i ens vam merèixer més. Crec que és un final injust". Amb el resultat a favor, quan faltaven sis segons, la Unión Santa Coloma va empatar el duel 6-6. Blanco va sortir satisfet de la imatge que van oferir els seus jugadors, però apunta a la necessitat de millorar en defensa: "Seguim encaixant massa gols i ens hem de fer molt més forts en defensa. Quan solucionem això, tot serà completament diferent". El Natació Sabadell intentarà retrobar-se amb una victòria aquest cap de setmana, quan rebrà a casa el Bellsport. A priori, no és el millor rival per fer-ho. Ara mateix és el segon classificat i acumula set jornades seguides sense conèixer la derrota.

L'Escola Pia, per la seva banda, va tornar a perdre una jornada més. Aquest cop va ser contra el cuer, l'Isur Ciutat de Terrassa, i curiosament repetint el mateix resultat de la setmana anterior. El conjunt sabadellenc va caure en el derbi per 4-5. La Pia no va completar un bon enfrontament i no va ser capaç d'imposar-se al cuer de la lliga. El tècnic dels locals, Borja Burgos, ha criticat durament l'actuació del seu equip que, segons diu, no va estar a l'altura: "No vam competir amb l'exigència que té un partit de Segona B". L'Escola Pia, que també va caure anteriorment a València contra el Segorbe, va sumar la segona derrota consecutiva. "Les lligues es guanyen cada cap de setmana. Si no canviem això, passarem una temporada complicada i no assolirem el nostre objectiu". Aquesta jornada, l'Escola Pia buscarà refer-se d'aquesta desfeta visitant l'Industrias Santa Coloma. És un rival de la zona baixa i que també suma dues derrotes en les últimes dues jornades.

Derrota sabadellenca a Tercera

A Tercera Divisió, derrota també pel Grups Arrahona. L'Arenys de Munt va imposar-se clarament als sabadellencs amb un contundent resultat. Els maresmencs van aprofitar un parell de bons atacs per situar dos gols al marcador. Just després, l'expulsió d'un jugador de l'Arrahona va condicionar la resta del partit. L'Arenys va aprofitar per ampliar la distància i fer el 0-3. Tot i això, el tècnic local, Isma Quirós, extreu conclusions positives de l'inici: "Vam fer els millors 15 minuts de la temporada, jugant amb claredat i amb les idees definides". La segona meitat es va fer llarga pel Grups Arrahona. A part de l'expulsió, Quirós explica altres dificultats que van acabar definint el resultat: "L'1-6 final no és real. A la segona part se'ns va notar molt la falta de jugador i de físic. Em quedo amb les coses més positives que he vist". La falta de jugadors i la condició física dels jugadors va ser clau en el desenllaç: "Els últims 10 minuts no podíem replegar. No vam aguantar els últims minuts amb la intensitat necessària davant un molt bon equip", assegura l'entrenador. Aquesta jornada, l'Arrahona afronta un duel difícil. El conjunt sabadellenc haurà de visitar l'Olímpic Floresta, que és segon a la classificació i només ha perdut un dels vuit partits jugats fins ara.