De 19:30 a 20:00
El Món es digital
El Creu Alta Sabadell va veure frenada la seva ratxa de tres jornades seguides puntuant | Èric Altimis El Creu Alta Sabadell va veure frenada la seva ratxa de tres jornades seguides puntuant | Èric Altimis
05.03.2021 11:56

El Creu Alta Sabadell desaprofita sis gols d'avantatge i l'oportunitat de fugir del descens

Del 9-3 a minut 15 a l'11-17 al descans. D'aquesta forma tan inversemblant, el Creu Alta Sabadell va sucumbir davant el cuer Palautordera en el partit disputat ahir a Cal Balsach, corresponent a la quarta jornada de Primera Nacional, i que s'havia ajornat dos cops per la pandèmia. Els arlequinats es posaven al dia amb la possibilitat d'obrir una escletxa de sis punts respecte al descens i d'avançar l'OAR Gràcia a la taula. L'escenari era el propici: a casa i contra el fanalet vermell, a qui els de Sergi Cifré ja van derrotar el cap de setmana passat a domicili en el xoc de la segona volta. Però de la il·lusió es va passar el terror amb la inesperada derrota patida (27-29). "No hi ha cap lectura positiva a fer. No ho esperàvem", reconeix Albert Miquel, autor de tres gols. La desfeta posa fi a la ratxa de tres jornades consecutives puntuant.

El xoc no va poder començar millor, amb aquest clar avantatge de sis gols que posava en safata el triomf local. Però els arlequinats es van estancar, fins al punt de passar del +6 al -6. "Involuntàriament, l'equip s'ha relaxat quan ha obert aquest marge de gols. Hem perdut una sèrie de pilotes que han provocat contraatacs seus que ens han condemnat, i tampoc hem pogut reaccionar imminentment", explica Miquel. Els palauencs, de fet, van arribar a marxa de nou gols ben entrada la segona meitat. En els últims minuts, l'equip creualtenc només va tenir temps de maquillar el marcador.

El Sabadell, doncs, es queda antepenúltim amb quatre punts de coixí sobre el perill. En menys de 48 hores, l'equip creuatlenc passarà d'haver rebut el cuer a enfrontar-se al líder Sant Quirze. Un xoc que tindrà lloc dissabte (19:30h) en el mateix escenari, Cal Balsach. "Tenim poc a perdre. No és un equip de la nostra lliga, però tot s'ha de lluitar i veure'm com se'ns dona". De la seva banda, l'OAR Gràcia no jugarà el seu partit davant el Granollers 'B' per un cas positiu a la plantilla dels del Vallès Oriental.