De 05:00 a 07:00
De 07:00 a 09:00
Presentació dels dos equips | CNS Presentació dels dos equips | CNS
16.05.2017 23:10

El Natació Sabadell perd el primer partit de la final a la piscina de l'Atlètic-Barceloneta (12-8)

L'Atlètic Barceloneta s'ha adjudicat el primer partit de la final de la Divisió d'Honor Masculina de waterpolo. L'equip mariner ha superat l'Astralpool Natació Sabadell per 12-8 a la piscina Sant Sebastià i si dijous (20.45 h) repeteix triomf a Can Llong aixecarà un nou títol de lliga. El 3-0 amb el qual l'equip de Chus Martín ha iniciat el partit ha estat una autèntica rèmora per als sabadellencs. Martin Famera, Alberto Munárriz i Viktor Rasovic han posat, de sortida, el partit massa coll amunt per l'Astralpool. L'encarregat de frenar la sagnia inicial ha estat Borja Fenoy, autor de quatre gols en la primera meitat. "Els hem aturat a partir del seu tercer gol, però cinc gols en el primer quart és molt. Cada cop que podíem posar-nos a un gol, ells marxaven de tres una altra vegada. Ens ha faltat encert, i només podem felicitar-los perquè han estat millor", ha reconegut a RFEN TV l'entrenador sabadellenc, Chava Gómez.

Del 5-3 del primer quart s'ha passat al 7-5 del descans. El Natació Sabadell feia la goma, especialment gràcies a l'olfacte ofensiu de Borja Fenoy, però no aconseguia apropar-se a més de dos gols d'un Barceloneta que ha estat molt solvent, i que per moments ha arribat a escapar-se de quatre, com amb el 10-6. Sergi Cabanas ha tornat a situar el Club a tres a falta dels darrers vuit minuts, però en cap moment l'Astralpool ha tingut opcions reals d'espantar l'Atlètic-Barceloneta en el moment decisiu d'enfrontament. Les quatre dianes d'Alberto Munárriz han estat també decisives per entendre el 12-8 final. "Hem estat molt bé, sortint molt forts i no deixant que s'apropessin en cap moment al marcador. És una final i hi ha pressió, però estem contents amb com ha anat el partit", comenta el waterpolista pamplonès del Barceloneta. Dijous les piscines Carles Ibars dictaran sentència. Si l'Atlètic-Barceloneta supera de nou l'equip del Chava Gómez revalidarà el títol. Per contra, una victòria sabadellenca allargaria la sèrie fins al tercer partit.