Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
Marina Garcia va passar pàgina a Gwangju amb la seva victòria als 100 braça | RFEN Marina Garcia va passar pàgina a Gwangju amb la seva victòria als 100 braça | RFEN
08.08.2019 16:39

El Natació Sabadell tanca l'Estatal d'estiu amb una quinzena de podis i el tercer lloc femení

El Club Natació Sabadell ha acabat tercer a la classificació femenina per clubs del Campionat d'Espanya d'estiu nedat des de dissabte fins ahir a Terrassa. Les sabadellenques només es van veure superades pel Sant Andreu i el Canoe. L'equip masculí, en canvi, va perdre aquest lloc de privilegi al podi en l'últim dia de competició, ja que va ser quart per darrere del Canoe, el Sant Andreu i el Gredos. Malgrat això, el director tècnic de la secció, Álex López, destaca la millora experimentada pels nois: "La nostra intenció era millorar el que vam fer l'estiu passat. En noies hem perdut un lloc però en nois hem guanyat força posicions. Ara tenim els equips força més compensats i això fa que el projecte tingui més solidesa". La progressió de l'equip masculí s'ha unit al retorn de Joan Casanovas i les arribades de Sergio De Celis i Álex Castejón, el que ha augmentat el nivell del Natació Sabadell.

El cinquè i darrer dia de competició va deixar ahir tres podis sabadellencs, dos dels quals amb medalla d'or. Judit Ignacio es va imposar als 100 papallona i Cata Corró als 200 estils. A més, el relleu 4x100 estils femení -amb Carla Seco i Marina Garcia acompanyant a Ignacio i Corró- va ser plata. D'aquesta forma s'elevava fins a la quinzena el número total de podis. "És important que aprenguin a guanyar curses per competitivitat, però em quedo amb les millores de les marques, sobretot perquè enguany el campionat ha anat molt tard. A la reunió tècnica posterior al campionat comptaven un gran percentatge de millores de les marques, potser no dels més destacats, però sí d'un bon grapat de júniors i absoluts, la qual cosa és molt notable per a nosaltres", subratlla Álex López. Com a curiositat, el Canoe va pispar-li diumenge al Club un rècord d'Espanya, el del 4x200 lliures masculí, que tenien els sabadellencs des del 2009, quan el van assolir a Las Palmas. Amb aquest Estatal en piscina de 50 metres de Terrassa es posa el punt i final a la temporada. A finals de mes els nedadors tornaran a Can Llong per iniciar la pretemporada d'un any especial pel fet de ser olímpic.