De 21:00 a 22:00
Amunt el teló
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
Ada Xinxó va fer la volta a Menorca en menys de 16 hores | Cedida Ada Xinxó va fer la volta a Menorca en menys de 16 hores | Cedida
16.03.2021 18:02

El nou èxit d'Ada Xinxó: fer la volta a Menorca en BTT en menys de 16 hores

Fer la volta a l'illa de Menorca amb bicicleta. Aquest ha estat l'últim repte de la sabadellenca Ada Xinxó, i que va aconseguir amb èxit fa uns dies assolint l'anomenat FTK (Fastest Known Time, o temps més ràpid conegut) en categoria femenina. Emprant 15 hores i 40 minuts en el conegut com a Camí de Cavalls 360 graus Non Stop Mountain Bike, la ciclista local va traçar tot el recorregut en aquest temps fins a tornar a Ciutadella en la nova modalitat implementada. El dia abans, Ismael Ventura va fer el rècord masculí: 10 hores i 55 minuts. Entrevistada al programa Hotel Suís, Xinxó ha explicat com se li va donar l'oportunitat de realitzar aquest desafiament, les condicions meteorològiques, les dificultats que es va trobar en el camí... I també el seu pròxim objectiu. Tot i que la GranGuanche canària s'ha cancel·lat, ella anirà igualment a les illes a fer la prova pel seu compte. I és que, en un any en què tot just ha pogut fer una cursa, qualsevol oportunitat d'agafar la bicicleta és benvinguda per a la sabadellenca.