La Caverna Galàctica
De 22:00 a 23:00
Notícies Migdia (R) / Fórmula Musical
De 23:00 a 23:59
La competició de natació a la Universíada de Nàpols es va clausurar sense medalles per als participants del Club. | @Napoli2019_ita La competició de natació a la Universíada de Nàpols es va clausurar sense medalles per als participants del Club. | @Napoli2019_ita
11.07.2019 12:08

Els nedadors del Club tornen de la Universíada de Nàpols amb les mans buides

Poques hores abans de començar el Mundial de Gwangju, la natació ha estat durant aquests dies ben present en una altra competició internacional, la Universíada de Nàpols, on alguns dels millors joves atletes s'hi han donat (i es donen en altres disciplines) cita en el que són una espècie de Jocs Olímpics universitaris. A Itàlia hi hem tingut tres representants del Club Natació Sabadell: Catalina Corró, Judit Ignacio i Alex Castejón. Tots tres, però, han tornat amb les mans buides.

La que més a prop va estar d'aconseguir la medalla va ser Corró en els 400 estils, però la nedadora del Club es va haver de conformar amb la quarta posició. No tan a prop de pujar al calaix va estar en els 400 lliures, on va quedar setena, mateixa posició que en la final dels 200 estils. En el seu compte d'Instagram, Corró es va mostrar molt satisfeta amb la marca aconseguida a les semifinals d'aquesta prova (2:12:88), gairebé dos segons més ràpid que el registrat a la final.

Més discret va ser el paper d'Ignacio i Castejón. La primera, per exemple, no va poder volar suficientment de pressa ni en els 50 ni en els 100 papallona com per gaudir d'una final. Per la seva banda, Castejón només va ser capaç d'entrar a les semifinals dels 200 braça, i ni tan sols va prendre la sortida en els 400 estils. En resum, el més destacat dels participants del Natació Sabadell a Nàpols va ser el quart lloc de Corró en els 400 estils i poc més.