En directe: De 02:00 a 03:00
Parlem d’Òpera (R)
De 03:00 a 05:00
De 05:00 a 07:00
L'Astralpool va derrotar el Mediterrani a la Lliga Preemat després de caure a la Copa. | Pau Vituri L'Astralpool va derrotar el Mediterrani a la Lliga Preemat després de caure a la Copa. | Pau Vituri
25.02.2019 11:48

L'Astralpool es venja del Mediterrani i aconsegueix trencar la mala ratxa

L'Astralpool Natació Sabadell va vèncer el Club Esportiu Mediterrani (9-10) a la Lliga Premaat després de caure contra ells en els quarts de final de la Copa del Rei la setmana anterior. Els nedadors  van començar portant la iniciativa del duel i es van posar per davant del marcador en el minut dos. Tot i això, el Mediterrani va empatar poc després, però el Club va guanyar el primer quart (2-3). Aquesta tònica va seguir en el segon període i es va arribar a la mitja part amb un clar avantatge pels de Quim Colet (3-6).

Després de la represa, l'equip del barri de Sants de Barcelona va despertar i va portar el pes del matx. Els locals van reduir la distància (6-8) en el tercer temps i el partit seguia obert. Tot i això, els visitants van mantenir la concentració i van saber aguantar el resultat fins al final. David Carrasco, autor de dues dianes i MVP del partit, destacava el gran esforç col·lectiu realitzat: "El resultat reflecteix que l'equip ha guanyat. Des del principi fins al final hem anat tots a una i ho hem aconseguit".

El Natació Sabadell torna a assaborir el triomf en la fase regular després de tres derrotes consecutives i se situen setens, a sis punts del sisè lloc. Quim Colet considerava que la victòria era justa: "Ells eren els favorits, però hem realitzat un partit extraordinari i en els moments clau hem estat a l'altura". A més, el tècnic es mostrava ambiciós de cara a les jornades restants de la segona volta: "Després de caure a la Copa ens vam posar l'objectiu de guanyar els set enfrontaments que quedaven a la lliga. Ara queden sis i volem mantenir la posició en la qual ens situem i guanyar el màxim de punts". D'aquí a dues setmanes, l'Astralpool rebrà al Club Natació Catalunya, un rival a priori assequible per aconseguir el segon triomf consecutiu.