De 00:00 a 02:00
Marina Garcia en competició Marina Garcia en competició | que.es
09.04.2018 19:06

Marina Garcia ja té mínima per a l'Europeu de Glasgow

Objectiu assolit per a Marina Garcia. La nedadora catalana del Natació Sabadell anava a l'Open d'Espanya de Màlaga amb un repte molt clar. Buscar la mínima per a l'Europeu de Glasgow d'aquest estiu. La barcelonina va aconseguir ahir el temps necessari per a poder competir a la gran cita de la temporada. Ho va fer a la prova dels 200 braça, la seva distància, i després de mantenir un duel espectacular amb Jessica Vall que la va superar per centèsimes a les eliminatòries i a les semifinals. Totes dues han obtingut la mínima i han donat espectacle en aquesta Copa d'Espanya que des de dissabte i fins dimecres es fa a Màlaga, com s'ha demostrat aquesta mateixa tarda a la final de la prova. Vall ha tornat a superar Garcia per només 13 centèsimes, en una cursa que ha servit perquè totes dues tornessin a rebaixar la mínima necessària per estar a Glasgow. El primer dia de l'Open les dues nedadores ja van demostrar que han arribat en un gran estat de forma a aquest moment de la temporada. Jessica Vall va batre el rècord d'Espanya als 50 braça i va fer-se amb una medalla d'or que va lluitar fins el final la nedadora del Club Natació Sabadell

Sent Marina Garcia la gran protagonista per part del Club aquests primers dies de competició a l'Open d'Espanya no podem oblidar el bon paper que han fet altres nedadors. Judit Ignacio també s'ha penjat una plata als 200 papallona. Només superada per Mireia Belmonte però lluny de la mínima que marcava la Federació Espanyola. Veurem si finalment però, els responsables federatius acaben convocant a Ignacio, que aquesta tarda ha tornat a demostrar el seu bon estat de forma a la prova dels 100 papallona. La sabadellenca ha passat a la final amb el millor temps de les participants (59”27). En categoria masculina, l'únic representant del Club a la prova Absoluta de l'Open, Marc Sánchez competirà a última hora d'avui a la final dels 200 estils. Amb Hugo González com a gran favorit, l'objectiu del de Palma de Mallorca a banda de lluitar per la victòria a la prova serà baixar dels 2 minuts, que li donarien la mínima per a poder competir a l'Europeu.