De 19:00 a 19:30
Fórmula Musical
De 19:30 a 20:00
El Món es digital
Marta Romance al podi del Campionat d'Espanya | @martaaromance Marta Romance al podi del Campionat d'Espanya | @martaaromance
26.04.2022 17:44

Marta Romance, classificada per al Mundial i l'Europeu sub-23 de duatló

L'atleta sabadellenca Marta Romance s'ha proclamat campiona d'Espanya de duatló en categoria sub-23 a Avilés. A més, va acabar en quarta posició en categoria absoluta i després d'una gran cursa en la qual va ocupar les primeres posicions des del principi. També va acompanyar la meteorologia, que el dia abans va donar molts maldecap a les categories inferiors.

Gràcies a aquests resultats, Romance ha aconseguit plaça al Mundial de Romania que se celebrarà durant el mes de juny. I, per acabar de tancar la festa, l'atleta també té plaça per l'Europeu de Bilbao del mes de setembre. Totes dues competicions seran en la categoria sub-23. A la cita mundialista, les opcions de podi són més reduïdes, mentre que a Bilbao hi ha un ventall de possibilitats molt més ampli.

"Valoro molt positiu el campionat sots-23, però la quarta posició en categoria absoluta encara més perquè les rivals tenen molt nivell"

"Alguna de les líders va decaure, però vaig fer una carrera molt intel·ligent i vaig saber jugar molt bé les meves cartes"

"Ens vam escapar tres sots-23 i, quan vaig veure que a peu tenia més nivell, vaig intentar guanyar en la part de la cursa"