En directe: De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance
De 02:00 a 03:00
De 03:00 a 05:00
Romance, amb les dues atletes que van completar el podi | FETRI Romance, amb les dues atletes que van completar el podi | FETRI
19.09.2022 19:07

Marta Romance ja és una realitat: campiona d'Europa sub-23 de duatló a Bilbao

Marta Romance es va proclamar dissabte campiona d'Europa sub-23 de duatló. La penúltima cirereta a un 2022 per emmarcar. A la prova celebrada a Bilbao, la triatleta sabadellenca va invertir un temps de 56:01 a cobrir els 5 quilòmetres de la cursa a peu, els 20 quilòmetres de la bicicleta i els 2,5 de l'últim sector, novament a peu. Una exhibició en què va avantatjar en més de dos minuts la seva compatriota Marina Muñoz (58:15) i la suïssa Delia Sclabas (58:18), qui va completar el podi. A més, Romance va ser desena a la general elit, a poc menys de dos minuts de la italiana Giorgia Priarone (54:02).

Nascuda l'any 2000, la triatleta local està vivint l'any de la seva confirmació. A la primavera es va proclamar campiona de Catalunya absoluta i d'Espanya sub-23 de la mateixa disciplina, fet que li va donar dret a disputar aquest Europeu i el Mundial de Târgu Mureș (Romania) del mes de juny, on es va penjar la medalla de plata. A més, es va imposar al classificatori de Punta Umbría per a l'Estatal de triatló esprint que tindrà lloc el dia 1 d'octubre a Cartagena i va ser bronze sub-23 al de distància olímpica que es va celebrar a finals d'agost a Banyoles.

"Estic molt contenta amb el resultat. Les sensacions en carrera van ser molt bones, havia estat fent una preparació molt bona durant l'estiu i sabia que havia fet la feina i podia sortir"