Fórmula Musical
A l'Estatal de Sevilla Mireia Gómez va ser primera al +35 i tercera a l'absolut | CNS A l'Estatal de Sevilla Mireia Gómez va ser primera al +35 i tercera a l'absolut | CNS
20.06.2018 13:36

Mireia Gómez es proclama campiona d'Espanya màster a Sevilla

Mireia Gómez s'ha adjudicat el Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes a la categoria màster per a majors de 35 anys. La nedadora del Natació Sabadell es va imposar a la prova dels tres quilòmetres amb un temps de 40:43. La representant del Club va tenir molta lluita cos a cos en un tram inicial especialment físic. La idea era seguir una de les nedadores de referència d'una altra categoria per fer un bon temps, però la va perdre de vista aviat. Malgrat tot, va fixar el seu ritme fins al triomf final: "Estic molt contenta perquè sóc molt competitiva i sempre vull estar entre les primeres. Al principi vaig rebre força cops, però tot i així vaig poder avançar la rival que se m'havia posat al davant i vaig fer tota la cursa sabent que mantenint la posició que tenia ja anava bé". A més de ser primera a la seva categoria, Gómez va ser tercera a l'absoluta.

"Als màsters la gent varia molt. A vegades vénen, d'altres no, i com va per edats la gent va pujant i les rivals sempre són una incògnita. Per això sempre vaig a fer la meva cursa i prou", explica la nedadora del Natació Sabadell. El pròxim repte de Mireia Gómez serà el Campiont d'Europa que es neda al setembre. De la resta de representants del Club a l'Estatal de llarga distància màster de Sevilla destaca la setena plaça de Félix Parrilla al +40. Jaume Prada i Àlex Solsona també van acabar entre els 15 primers de les seves categories.