De 07:00 a 09:00
David de la Cruz encara la primera setmana de la Vuelta entre els millors | Team Sky David de la Cruz encara la primera setmana de la Vuelta entre els millors | Team Sky
27.08.2018 18:47

Primera prova de foc per David De la Cruz a la Vuelta

David de la Cruz ha guanyat un lloc a la classificació general de la Vuelta a Espanya, després de la disputa de la tercera etapa. El ciclista sabadellenc és ara mateix 24è a la general a 53 segons del líder de la prova, que no és altre que el seu company d'equip de l'Sky, el polonès Michal Kwiatkowski. De la Cruz no va signar un bon pròleg a Màlaga, en la primera etapa, finalitzant a 45 segons de l'australià Rohan Dennis i ahir es va deixar vuit segons més a Caminito del Rey respecte al vencedor de l'etapa, el murcià Alejandro Valverde. Avui el pilot ha completat els 178 quilòmetres de l'etapa entre Mijas i Alhaurín de la Torre, amb victòria final per a l'italià Elia Viviani. Entre els favorits no hi ha hagut canvis importants.

Demà, de fet, De la Cruz i la resta de ciclistes hauran de completar la primera gran arribada de la Vuelta, amb un recorregut de 161 quilòmetres entre Vélez i Málaga, i la pujada final a Alfácar-Sierra de la Alfaguara. Serà un ascens de primera categoria, de 12,4 quilòmetres, amb un 5'4% de desnivell mitjà. El ciclista local té, doncs, una bona oportunitat de seguir escalant posicions a la classificació general en una etapa que ha de servir per veure quins ciclistes poden lluitar pel triomf final en aquesta etapa.